Drs. Manisha Lakhi-BAMS, MD, President Ayurveda Foundation The Netherlands ( Stichting Ayurveda Nederland).

Drs. Manisha Lakhi, geboren in Den Haag en afgestudeerd aan het Shree Gulabkunverba Ayurved Mahavidyalaya en bij het Institute for Post Graduate Teaching & Research in Ayurveda (IPGT&RA), Gujarat Ayurved University in Jamnagar, India.

Zij heeft 9 jaar de ayurvedische wetenschap gestudeerd en haar titels B.A.M.S.- Bachelor of Ayurvedic Medicine and Surgery (Ayurveda Acharya) en M.D.- Doctor of Medicine in Ayurveda (Vachaspati) behaald. Zij is ingeschreven in het artsenregister van India.                     President Ayurveda Foundation The Netherlands ( Stichting Ayurveda Nederland).

Manisha heeft na het behalen van haar B.A.M.S, 3 jaar gestudeerd en gewerkt bij ”Institute for Post Graduate Teaching & Research in Ayurveda als arts in de OPD (Outdoor patient department) en IPD (Indoor patient department) in het ziekenhuis. Daarna heeft ze een wetenschappelijk onderzoek afgerond genaamd ”A study of Osteoporosis with special reference to Asthi kshaya and it’s management by Ashwagandhadi vati and Mukta-shuktibhasmadi vati. Ze is afgestudeerd voor haar M.D met de specialisatie Kayachikitsa (Internal Medicine/ Interne geneeskunde).

Het is nu tijd dat zij mensen in Nederland en andere westerse landen gaat helpen om gezond te blijven, ziektes te voorkomen en om de ziektes die al plaats hebben gevonden te kunnen behandelen, dit zijn de hoofddoelen van deze wetenschap.

U kunt bij Manisha voor alle klachten terecht zoals diabetes, huidziekten, obesity, manas roga (psychologische ziektes), reumatoïde artritis, osteoartritis, andere gewrichtspijnen etc.
Manisha is bereid om samen te werken met iedereen die al met Ayurveda bezig zijn of met personen en instanties welke in de toekomst met Ayurveda willen werken of hun kennis verder willen uitbreiden.

Reacties zijn gesloten.